fbpx

Trend-Alert: Hoe je met een simpele accessoire nieuwe schoenen creëert!


Share this :   | | | | |
Trend-Alert: Hoe je met een simpele accessoire nieuwe schoenen creëert!

Shoptip!

Zoals je misschien op Facebook wel gezien heb, chat ik sinds eind 2015 af en toe voor MS Mode. Dat doe ik natuurlijk niet alleen en zo ontmoette ik onder andere de super getalenteerde duizendpoot op fashion styling gebied Kris. En zij vertelde mij dat ze ja, veel aan styling doet, maar ook veel tijd kwijt is aan haar andere bedrijf. "Huh, wat doe je dan nóg meer?" vroeg ik haar. Zij is dus het grote brein achter PinnedbyK, te gekke fringes (pins) voor op je veterschoenen. Ik was meteen verkocht en bestelde een paar voor op mijn zilveren veterschoenen waar ik echt ontzettend op uitgekeken was. Een dag later had ik ze binnen. Supermooi, handgemaakt, echt leer en ik ben totally in love met mijn gemetamorfoosde nieuwe schoenen! Kijk zelf!

accessoire pins trend schoenen veterschoenen fringes leer nieuw

 

Te gek toch? Meer zien? Volg dan ook het Instagramaccount van PinnedbyK!

PS: En wil je meer van mij zien?
Like dan nú mijn Facebookpagina! :)

 

Comments (2)

Yolande Avé

29/03/2019 <i class="fa fa-mail-reply"></i> Reply

Superleuk hè!!

Evi

11/09/2018 <i class="fa fa-mail-reply"></i> Reply

Erg inspirerend! Zo zie je dat er aardig onderscheid kan zijn in veterschoenen.

Leave a reply