JE VEILIG VOELEN EN VERTOUWEN HOUDEN IN JEZELF, NO MATTER WAT ER OM JE HEEN GEBEURT - interview met Elza de Hooge van NewBirthMethod

Toen ik het bijzondere verhaal van deze vrouw, Elza de Hooge van New Birth Method hoorde, wist ik meteen dat ik haar wilde interviewen voor de podast!

Jette van Duijn introduceerde ons en ik vroeg wat ze deed: ze ontwikkelde een compleet nieuwe bevalmethode, waarbij je leert om compleet ok, connected en in vertrouwen te blijven met jezelf, ongeacht wat er om je heen gebeurt of hoe die bevalling dan ook verloopt
Want een vrouw die zelfvertrouwen ervaart, ervaart veel minder weerstand bij wat ze doet, en hoe minder weerstand, hoe soepeler de bevalling. ⁠

Maar hoe kwam zij hier? ⁠
Hoe kan deze vrouw, die als meisje alles snel spannend vond en die in haar werkende ervaring enorm veel druk, stress en spanning voelde, op een dag besluiten haar vaste baan en koophuis los te laten en voor maanden naar de andere kant van de wereld gaan?⁠

Hoe kan het dat deze vrouw die water op zich al spannend genoeg vond, met haaien durfde te duiken?⁠

Hoe kan de allergrootste koukleum ever Wim Hof-instructrice worden?⁠

En hoe transformeerde zij haar eigen levenslessen in een baandoorbrekende cursus, waarbij je oprecht zin krijgt in je bevalling omdat je tot in je diepste van je ziel weet dat je dat echt gaat cheffen – no matter what!⁠

Je snapt, haar verhaal past in mijn zuiver kiezen straatje!⁠

Ze vertelt je er alles over in podcast aflevering 87. En oh how I wish dat ik haar 9 jaar geleden tegen was gekomen, voor mijn eigen bevalling. Ik gun dit elke moeder to be!⁠

Enjoy de uitzending! Liefs, Yo⁠

* Meer Elza vind je hier: www.newbirthmethod.nl en hier: www.instagram.com/newbirthmethodHeel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Fotoshoot op de planning? 
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot

Laat een reactie achter