fbpx

Je staat elke dag gefrustreerd voor de kast. Er ligt van alles. Teveel. Er kan wel wat weg en dat wil je ook graag, maar je bent niet zo goed in weggooien. Je weet dat er ook hele toffe dingen liggen, maar je hebt geen idee hoe je die moet combineren. En of ze je eigenlijk wel echt goed staan.

Dus je trekt gewoon maar weer hetzelfde aan.

En waarschijnlijk vind je ook dat je nieuwe kleren nodig hebt. Maar je hebt geen idee wat dan precies, waar je dat moet kopen en waar je op moet letten. Welke leuke merken en winkels er eigenlijk zijn die bij je passen. En je hebt ook geen tijd om het uit te zoeken of überhaupt om de stad in te gaan.

Het voelt alsof je er niet altijd uit ziet zoals je eruit zou willen zien. Je weet dat je er meer uit kan halen, maar waar moet je beginnen? Wat is nou echt jouw stijl? Hoe doen die andere vrouwen dat?  

 

Kortom, je bent er helemaal klaar mee om elke dag te balen van je kleding. Je snapt hoe belangrijk het is om jezelf te laten zien en dat je outfit daar een belangrijke rol in speelt.

Je hebt zin om te leren:

.. hoe je weer de regie over je garderobe krijgt

.. hoe je eenvoudig je eigen stijl ontwikkelt

.. hoe je je kleding combineert, zodat je veel meer met veel minder kunt

.. hoe je snel, efficiënt en zonder miskopen shopt

.. hoe je een overzichtelijke kledingkast creëert, waar je elke dag binnen no time een toffe outfit uit haalt, die 100% bij je past!

 

Klanten die ik heb geholpen voelen zich daarna zoveel zelfverzekerder. Ze hebben geen stress meer over wat ze nóu weer aan moeten trekken. Ze weten wat ze willen. En vooral, wat ze níet meer willen. Ze dragen zelfs weer gewoon korte broeken naar de supermarkt als ze daar zin in hebben!

 

Ze durven te kiezen en zichzelf te laten zien. En zo zijn ze een inspiratie voor hun omgeving!

 

Klik om te kijken wat ik voor je kan doen!

 

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren