Musthave Voorjaar Zomer 2018: Het Gekleurde Pak

Sohee! Als je wilt dat het de hele dag complimentjes regent, dan kan ik aanraden voor Het Gekleurde Pak te gaan. En wel zo snel mogelijk, zodat het nog echt opvalt en niet iedereen in pasteltinten naar kantoor gaat, waardoor binnen no time zwart weer Het Nieuwe Zwart wordt.

Vorige week kreeg ik het ineens op mijn heupen, na wekenlang blij geworden te zijn van al die gekleurde pakken die ik overal zag: NU wil ik  er ook eentje! Best bijzonder voor iemand die voornamelijk zwart, wit en blauw draagt, maar ik geloof dat ik in een groeistuip zit wat betreft mijn stijl en dat het langzaamaan wat vrolijker en uitgesprokener wordt. Hallo vrolijkheid en doei minimalisme zeg maar.

Ik wist ook al welke. De roze of de blauwe die ik een week eerder in de etalage van Monki zag. Dus, hop tjop naar de webshop en bestellen maar!

Een paar dagen later was het al binnen en -ook al wilde ik het dolgraag meteen aan (Zuiver Kiezen op z'n best!), ik heb mijn pak bewaard tot mijn personal shop-dag gisteren. Vlinders in mijn buik bijna, want oh oh oh wat werd ik blij van mijn nieuwe look!

Gympies, lievelings-shirtje van The Domestic Botanist, vers haar, een stapel goud en nog gauw even een selfie voor ik de deur uit ging!

Het_Gekleurde_pak

En echt, de complimenten hielden niet op. Onderweg al veel glimlachende mannen én vrouwen (love it when vrouwen mild, aardig en complimenteus zijn naar elkaar!) en in elke winkel wel een "Joh, wat een leuk/mooi/cool/tof/lekker pak heb je aan, zeg!". Heerlijk!

En eerlijk is eerlijk: elke keer dat ik in de spiegel keek - en da's best vaak als je een hele dag met een klant aan het winkelen bent- dacht ik "YES, wat ben ik blij met dit pak! Dit wil ik elke dag wel aan!"

Dus. Mijn tip voor jou: koop een pak.

En is een pak niet je ding en wil je er achter komen wat wél jouw ding is en hoe jij je net zo dolgelukkig kunt voelen in je outfit? Elke dag?

[maxbutton id="22" url="https://yolandeave.nl/ehbs-sp/" ]

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter