"WAT DRAAG JE BIJ DIT RARE WARM-KOUD WEER?!" vroeg de redactie van de Linda mij :)

Nou ik heb wel een paar tips voor je! En voor wie het artikel gemist heeft, zet ik ze hier ook even voor je op een rijtje!⁠

  1. Laagjes zijn je best friend. Die kun je makkelijk aantrekken, uitgooien, open laten hangen of lekker insnoeren. Een vest of jasje kan, maar heel fashionable is een dun bomberjackje: die prop je in je tas en haal je er beeldig weer uit. Ook te gek: een kimono en dan liefst van zijde, want..
  2. Zijde werkt samen met je lichaam. Als het koud is verwarmt het je lichaam en als het warm is, draagt het heerlijk verkoelend.
  3. Verwarm van onderuit en draag een lekker warm onderhemdje in een zijde- of wolmix. Zou blijft je body lekker warm en kun je toch je laagjes uitgooien, korte mouwen dragen of een luchtige blouse of jurk.
  4. Wees creatief met wat je hebt: Als het te warm is voor je jas, maar je kunt ook niet met-zonder jas, pak dan bijvoorbeeld een blazer om buiten aan te trekken. Zelf gebruik ik supergraag een oversized shawl (ok, het is officieel een sprei) die ik om me heen sla.
  5. Wees voorbereid; zo heb ik nu zowel handschoenen als mijn zonnebril in mijn tas zitten⁠. Trouwens, die zonnebril beschermt tijdens een regenbui ook perfect je mascara en voorkomt dat je de hele tijd moeilijk zit te knipperen en knijpen met je ogen! (Natuurlijk; wat een ander ervan vindt dat jij in de regen een zonnebril draagt, dat boeit natuurlijk geen reet, hè!)

    🖤BONUSTIP🖤 De temperatuur zit vooral tussen je oren. Of je er nou wel of geen last van hebt, dat verandert niets aan het weer. Dus besluit om er geen last van te hebben, dan voel je je meteen een stuk vrijer en comfortabeler! ⁠⠀

PS: Je kunt het Linda artikel hier teruglezen: https://www.linda.nl/lifestyle/mode/tips-stylist-kleding-wisselvallig-herfstweer/

Laat een reactie achter