WAT WIJ VAN PRINCE KUNNEN LEREN

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

💜WAT WIJ VAN PRINCE KUNNEN LEREN💜⁠

Niels en ik waren vorige maand een paar dagen naar Minneapolis omdat @deftones daar optrad (en wij altijd toffe tripjes maken aan de hand van hun tourdata) en omdat Niels daar in 2006 een jaar woonde en hij mij altijd al die stad wilde laten zien.⁠

💜En NATUURLIJK ga je dan als Prince fan naar Paisley Park, dat snap jij!⁠Allereerst is dat echt een bucketlist dingetje, als je Prince ook maar enigszins te gek vind, dan wil je dit echt meemaken.⁠

Ten tweede, zag ik daar een quote op de muur staan, waarvan ik dacht "Ja, DIT IS HET!" Dit is waar het om draait bij stijl!⁠

Al mijn lessen, modules, live dagen, podcasts, insta posts in 1 zin samengevat!!⁠

"STYLE IS NOT LUSTING AFTER SOMEONE BECAUSE THEY'RE COOL. STYLE IS LOVING URSELF TILL EVERYONE ELSE DOES 2"⁠

Alle telefoons en camera's moesten uit en op slot in een zakje, dus ik heb 'm op mijn banaan geschreven zodat ik 'm niet kon vergeten (swipe) want deze MOET je echt even in je oren knopen.⁠

Mijn visie hierop, of aanvulling hierop hoor je in deze aflevering 


💜Voel je 'm??⁠


Liefs, Yo⁠Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter