fbpx

Welke kleren neem ik mee op vakantie?


Share this :   | | | | |
Welke kleren neem ik mee op vakantie?

Whoa, dit filmpje zag ik voorbij komen en MOET ik echt met je delen! Deze vrouw stopt werkelijk 100 items en daarmee ik weet niet hoeveel outfits in één handbagage-tas. Heel grappig én slim. En zo kun jij ook op vakantie!

En nu jij!

Maar welke items kies je nou ook daadwerkelijk om mee te nemen? Begin met de outfit die je op vakantie het allerliefste wilt dragen en probeer daar laagjes in te verwerken. Kies vervolgens voor elk item een alternatief kledingstuk, wat ook bij de rest past. Wel uitgaan van zuiver kiezen natuurlijk! Op die manier kun je alles met elkaar combineren en kun je laagjes aan- of uittrekken, afhankelijk van waar je bent op de dag.

Een voorbeeld

Neem bijvoorbeeld een stedentrip: Neem dan je lievelingsspijkerbroek + mooie, silky top + mooie blouse voor erover + lekker jackie en dan als alternatief een rok (of een andere broek natuurlijk) + top + trui.

Dan kun je sexy in rok met top, of zakelijk in rok + blouse en relaxed in broek + trui en ga zo maar door!

En verder?

Een hippe joggingbroek voor onderweg geeft nog meer combinatie-mogelijkheden, net als een opvallende shawl - die meteen weer dienst doet als alternatieve jas. Dan nog een paar nette schoenen (hakken if you like) plus een paar lekkere lopers, een handvol sieraden als dat je ding is en you're good to go!

Happy holidays!!


Lees hier ook hoe je kunt inpakken voor een festival-weekend!
Leave a reply