Wil je figuurtips?

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

🙋🏼‍♀️ Kan hoor. ⁠
Ik ken ze allemaal.⁠
Ze worden me ook nog steeds wel gevraagd.⁠

🙋🏼‍♀️Maar als je me al even volgt. ⁠
Dan weet je dat ik niet aan figuurregels doe.⁠
Want weet je.⁠

En dit heb ik al zo vaak mee mogen maken in de praktijk.⁠

Als jij écht durft te vertrouwen op je instinct.⁠
En alleen die kleding kiest waar jij hebberig van wordt.⁠
Vlinders van in je buik krijgt...⁠

✨Dan ga je BEYOND je onzekerheid over je figuur.⁠
Dan laat je het los dat je liever een paar kilo minder weegt.⁠
Of in elk geval laat je dat voorlopig los.⁠

Want het doet zo bizar veel met je om jezelf vandaag compleet te accepteren.⁠
Jezelf vandaag het allerbeste te gunnen.⁠
🤷🏼‍♀️Dat kan ik helemaal niet in een post uitleggen.⁠

Dat vertel ik veel liever aan je.⁠

In podcast #46 van De Zuiver Kiezen Podcast.⁠

🙋🏼‍♀️Tuurlijk wil ik je uitleggen hoe je langer en dus slanker lijkt.⁠
Wat je kunt doen om je taille te accentueren.⁠
En/of je schouders en heupen perfect uit te lijnen met elkaar.⁠

Tuurlijk.⁠

❤️Maar veel liever take ik you beyond je figuur. ⁠
De buitenkant. De oppervlakte.⁠
Want je bent zoveel meer dan dat.⁠

Luister maar.⁠

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter