Winkelen... waar moet je beginnen?

Begin je willekeurig?  Of ga je heel gericht zoeken naar precies de items van je moodboard? Wat nou als je verliefd wordt op totaal iets anders?

Bonjour mon amour!

Hoe gaat het met je? Hoe gaat het met alle nieuwe veranderingen? De agenda's lopen weer wat voller, misschien heb je de afgelopen dagen yes oh yes weer op het terras gezeten? 

Ha, eerlijk gezegd, ik vind het tof en tegelijkertijd, zat ik hemel comfortabel in die intelligent lockdown, gaat mij bijna te snel alweer voorbij! Lekker, om mijn dochter zoveel om me heen te hebben en volgende week is ze gewoon weer 5 dagen naar school! Pfff!

Anyway, ik heb natuurlijk weer een waardevolle video voor je! Daar mail ik je natuurlijk voor (maar ik vind het gezellig om met je een soort van te kletsen), want ik kreeg een TOPvraag!

"Yo, met dat zuiver kiezen enzo, hè, waar begin je dan met winkelen? Ik merk dat het me een beetje verlamt!"

Begin je willekeurig? 
Of ga je heel gericht zoeken naar precies de items van je moodboard? 
En wat nou als je een toffe blouse met bloemenprint tegenkomt, maar je hebt helemaal geen bloemenprints op je moodboard staan, daar houd je normaalgesproken helemaal niet van! 

Toch??!

In deze video een persoonlijk voorbeeld, een 3-stappenplan en de gouden regel: er zijn geen regels. Maar dat leg ik je uit!

Let me know, hoe werkt dit voor jou? Wat houd jou tegen om de stad in te gaan?

Liefs, Yo

Laat een reactie achter