Woohoo! Ik ga deze zomer inspiratie voor je opdoen in Amerika!

kledingadvies inspiratie mangaten personal shopper utrecht jolande kledingadvies

Oooooh, het hangt al een aantal weken in de lucht en deze week hebben we eindelijk een GO!

Op 11 juli gaan Niels, Lou en ik voor bijna drie maanden naar Princeton, New Jersey. Dat is anderhalf uur met de trein of auto van Manhattan. Anderhalf uur baby, ander-halluf uur!!!

Eééven Out of Office

Dat betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor Kledingkast-Checks en Personal Shopping - tenzij je dat graag in New York doet natuurlijk!
Ik ga deze tijd allereerst goed gebruiken om een beetje uit te rusten van de afgelopen maanden, want sinds november gaat het zo ontzettend goed en heb ik het zo druk gehad! Dankjulliewel daarvoor trouwens!

Missie: Meer blije, vrolijke, mooie en zelfverzekerde vrouwen!

Daarnaast heb ik echt enorm veel plannetjes om mijn kennis nog beter te verspreiden, om nog meer dames te bereiken. Want mijn missie is: meer vrouwen die lekker in hun vel en outfit zitten, die zich zelfverzekerd voelen, die lachend voor de kast staan 's ochtends en die een inspiratie zijn voor de mensen om hen heen!
Zo zal ik nog veel meer gaan bloggen ("Wat trek je nou aan naar kantoor als het 26 graden is?" Of "Hoe kun je voorkomen dat je spijkerbroek teveel uitloopt?") en overweeg ik om bijvoorbeeld gratis online workshops te gaan geven (webinars). Ben benieuwd wat je daarvan vindt!

Wat kan ik voor je doen?

In oktober kom ik terug, maar tot die tijd kunnen we toch een afspraak maken voor een stijladvies!
Ik heb voor jou in de aanbieding:

  • Als je snel bent: de laatste plekjes voor een Stijladvies, gevolgd door een Kledingkast-Check of Personal Shopping!
    Je kunt (nog) kiezen uit: 24 juni - 29 juni - 1 juli - 6 juli
  • Van 25 juli tm 9 september bied ik 2x per week via Skype een Ready to Go Stijladvies aan, voor het tijdelijke tarief van € 149,- !
    Da's dus €100,- korting!
  • Of je zet jezelf op de wachtlijst voor half oktober! De eerste afspraken staan alweer in de agenda!! Ongelooflijk, maar waar!

Zo, het grote nieuws is de wereld in, fijn!!
Ik heb er ontzettend veel zin in! Eerst even vakantie en dan weer lekker aan de slag, vooral achter de schermen maar zeker ook een beetje ervoor. En ik ga natuurlijk enorm veel inspiratie opdoen in Manhattan, whoohoo!! Kan niet wachten!

Ik hoop je van tevoren nog te zien! En als je een vraag hebt, laat het me weten, dan besteed ik er van de zomer een blog of een workshop aan!

Laat een reactie achter