Word ik hier blij van?

"Clothes should make you look and feel happy!"

Sommige van mijn klanten blijf ik ook online volgen, zoals Marsha Valk, die -zoals ze zelf zegt- “beroeps-knutselaar” is. Hoe vet!!! En zo kwam ineens deze prachtig ‘gehandletterde’ quote voorbij op Instagram met een persoonlijk stukje over wat ze van mij geleerd heeft.

Forget the rules

“I've learned from @yolandeave_stijlcoach that when it comes to clothing, it's handy to know the rules, but it's even more important to choose clothes that fit your style. They should make you look and feel happy!

For me, that means that every piece of clothing needs to be comfortable and practical. It also means that when I'm out shopping for clothes, I'm now pickier than ever before about colours, pattern, fabric and fit. ⠀

But my main rule is: does it make me smile? If it does, it's a winner. If it doesn't... then it's not for me. Try it yourself: it really works!”

 

Mooi verwoord toch?? Heel tof om zo voorbij te zien komen, whoop whoop!! En dankjewel Marsha, voor je mooie afbeelding!!!

Laat een reactie achter