Workshop Stijl & Kleding


Share this :   | | | | |
Workshop Stijl & Kleding

 

Krijg inzicht in je eigen stijl, leer combineren en krijg een persoonlijk stijladvies!

workshop stijl kledingadvies stijladvies personal shopper kleurenanalyse utrecht stijlcoach

Bij alle vrouwen die ik tot nu heb mogen helpen komen steeds dezelfde drie vragen terug, namelijk:

“Wat is nou mijn kledingstijl?”
“Hoe kan ik nou zelf leuke, vernieuwende en onderscheidende combinaties maken?”
“Wat staat mij nou het allerbeste?”

Vanuit deze vragen heb ik de workshop “Stijl & Kleding” voor groepen ontwikkeld.

“Heb ik eigenlijk wel een eigen kledingstijl?”
Als eerste gaan we moodboards maken.
Plaatjes zoeken die je aanspreken en op een groot vel plakken. Eventueel aangevuld met woorden die bij je opkomen. Dit lijkt misschien stom of moeilijk, maar als je eenmaal bezig bent is het een heerlijk klusje en vliegt de tijd! Beloofd.

“Hoe kan ik nou zelf leuke kleding-combinaties maken?”
Daarna leg ik je de theorie uit over hoe je nou zelf ook cool kunt combineren. Na de workshop ontvang je van mij een E-book waarin dit nog een keer goed uitgelegd staat.

“Wat staat mij nou het allerbeste?”
Het leukste komt als laatste! Persoonlijk Stijladvies!
Eén voor één kom je bij mij voor de spiegel te staan (erin kijken is heus niet verplicht). Ik analyseer je moodboard en benoem dan jouw kledingstijl.
Ik beantwoord je meest dringende stijl-vragen, ik geef je nog wat tips over welke kleuren je het beste kunt dragen en welke kleding het beste bij jou en je figuur past. Eventueel kun je nog een kledingstuk meenemen waar je een vraag over hebt.

Het mooie is dat de rest van de groep dit ook goed aan kan vullen. Je krijgt immers van niemand eerlijker feedback dan van je eigen vriendinnen! Zij zien je zoals de rest van de wereld jou ziet en hebben ook nog eens het beste met je voor.

Prijs & Plek
De workshop Stijl & Kleding duurt zo’n 4 uur en boek je voor  € 95,- pp bij deelname van 8 tot 12 dames, inclusief BTW en het E-Book “De Kunst van het Combineren”. Ik zorg voor een inspirerende locatie in Utrecht en verder verzorg ik natuurlijk koffie, thee en chocola!

NIEUW NIEUW NIEUW!

Sinds kort organiseer ik de Workshop Stijl& Kleding ook op open inschrijving!
Je hoeft dus niet eerst nog minimaal 7 vriendinnen te charteren, maar kunt zo meedoen!
Wil jij meer inzicht in je stijl, leren hoe je vanaf nu zelf de tofste combinaties maakt én leren wat je je wel en niet staat?
Schrijf je dan nú in
!

Datum: 29 oktober 2016 *** VOL VOL VOL *** 26 november 2016 *** VOL VOL VOL ***
Tijd: 10h - 14h
Locatie: O-café, Weerdsingel Westzijde 8, 3513 AA Utrecht
Prijs: € 95,-
Inclusief: thee, koffie, chocola, een heerlijke lunch én het E-Book "De Kunst van het Combineren"

Wil je er de volgende keer zeker weten bij zijn?
Stuur me dan even een mailtje op info@yolandeave.nl, dan zet ik je op de lijst.
Je krijgt dan als eerste een uitnodiging nog voordat ik de nieuwe datum hier 
en  op Facebook bekend maak!

Leave a reply