Bij alle vrouwen die ik tot nu heb mogen helpen komen steeds dezelfde drie vragen terug, namelijk:

“Wat is nou mijn kledingstijl?”
“Hoe kan ik nou zelf leuke, vernieuwende en onderscheidende combinaties maken?”
“Wat staat mij nou het allerbeste?”

 

Vanuit deze vragen heb ik de workshop “Stijl & Kleding” ontwikkeld.

“Heb ik eigenlijk wel een eigen kledingstijl?”
Als eerste gaan we moodboards maken.
Plaatjes zoeken die je aanspreken en op een groot vel plakken. Eventueel aangevuld met woorden die bij je opkomen. Dit lijkt misschien stom of moeilijk, maar als je eenmaal bezig bent is het een heerlijk klusje! Beloofd.

“Hoe kan ik nou zelf leuke kleding-combinaties maken?”
Daarna leg ik je de theorie uit over hoe je nou zelf ook cool kunt combineren. Na de workshop ontvang je van mij een E-book waarin dit nog een keer goed uitgelegd staat.

“Wat staat mij nou het allerbeste?”
Het leukste komt als laatste! Persoonlijk Stijladvies!
Eén voor één kom je bij mij voor de spiegel te staan (erin kijken is heus niet verplicht). Ik analyseer je moodboard en benoem dan jouw kledingstijl.
Ik beantwoord je meest dringende stijl-vragen, ik geef je nog wat tips over welke kleuren je het beste kunt dragen en welke kleding het beste bij jou en je figuur past. Eventueel kun je nog een kledingstuk meenemen waar je een vraag over hebt.

Ladies only
Je kunt met 7 vriendinnen een exclusieve workshop boeken en dat is natuurlijk supergaaf: zij kunnen je heel goede feedback geven, want ze kennen je goed en hebben het beste met je voor.
Kom je alleen of met ‘n paar naar één van de workshops op de datum hieronder? Te gek! De frisse blik van onbekende vrouwen om je heen werkt namelijk heel verhelderend en verfrissend! En daarbij, iedereen zit er met hetzelfde doel: leren er weer als de beste versie van je zelf uit zien, dat maakt het minder eng en dat schept een enorme band!

Prijs & Plek
De workshop Stijl & Kleding duurt zo’n 4 uur en boek je voor € 99,- pp bij deelname van 8 dames, inclusief BTW en het E-Book “De Kunst van het Combineren”. Ik zorg voor een inspirerende locatie in Utrecht en verder verzorg ik natuurlijk koffie, thee, lunch en chocola.

Wil jij meer inzicht in je stijl, leren hoe je vanaf nu zelf de tofste combinaties maakt én leren wat jou wel en niet staat? Schrijf je dan nú in!

Datum: 28 oktober 2017  *** VOL *** en op 25 november 2017 *** VOL ***
Tijd: 10h – 14:30h
Locatie: O-Café in Utrecht
Prijs: € 99,-
Inclusief: thee, koffie, chocola, een heerlijke lunch én het E-Book “De Kunst van het Combineren”

Wil je de volgende workshop zeker niet missen? Klik dan hieronder en laat je gegevens achter, zodat je als eerste een berichtje krijgt als er een nieuwe datum bekend is. Dan kun jij je als eerste aanmelden, nog voordat ik het hier en op Facebook bekend maak!  Op de hoogte blijven

 

Ontdek het geheim van een kledingkast om van te dromen

Leer hoe jij snel je kast overzichtelijk krijgt, zodat je nooit meer balend voor de kast staat!