fbpx

Hi! Ik ben Yo!

yolande ave

Ik doe het anders dan alle anderen. Daar waar iedereen altijd bezig is met kleurenwaaiers, met figuurregels, capsule wardrobes en "hoe het hoort" ben ik van F*CK die regels! De regels maak jij zelf! 

Want jouw stijl komt van binnenuit. En die is uniek voor JOU. Dus je hebt helemaal niets aan regels.

En ik begrijp het wel, want als je stoeit met je outfit, dan zoek je houvast. En dan lijkt het heel aantrekkelijk. Maar weet je, die regels zijn algemeen, generiek, voor de massa.

En jij bent niet de massa! Jij bent jezelf! En sterker nog, hoe meer regels je gebruikt, hoe beperkender het werkt en hoe meer dertien in een dozijn je er uit ziet. En dat is volgens mij precies níet wat je wilt.

Noem me dus vooral Yo, maar voluit heet ik Yolande Avé en ik heb de afgelopen 8 jaar ruim 600 vrouwen geholpen.
Ondertussen help ik ook mezelf; ik besteedde so far zo'n €15.000,- en veel tijd, liefde en energie aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

De doorbraken die ik zelf beleefd heb en wat ik heb mogen leren, geef ik dolgraag aan jou door, zodat jij veel sneller dan ik dat gedaan heb, komt waar je wilt zijn: ongeremd en compleet je prachtige zelf durven zijn!

Ik ben 40 jaar, woon met Niels (45) en onze dochter Lou (7) in hartje Utrecht. Ik begin de dag het liefst met een flinke wandeling van de ene naar de andere koffietent, want love havercappuccino's (maar ik moet onderweg ook gewoon plassen). Verder love ik hardlopen, live herrie gitaarbandjes en grote steden.

Zijn wij al geconnect op instagram?

I love instagram!
Om handige tips te delen, je mee te nemen als ik ga shoppen, behind the scnenes en natuurlijk ook gewoon privé stories, maar vooral vind ik het een onwijs leuke plek om met jou te connecten via DM!
www.instagram.com/yolandeave

Meer Yo?

Interviews met Yo kun je terugluisteren op: