fbpx
yolande ave

Ik ben Yolande Avé, noem me maar Yo, en ik ben me al mijn hele leven bewust van de kracht van kleding. Bewust van wat precies de juiste outfit doet voor je humeur, voor je zelfvertrouwen, voor je power.

Vroeger als puber uitte zich dat in het helpen van mijn moeder en vriendinnetjes, daarna werd het mijn allereerste baantje bij C&A en later werkte ik 13 jaar fulltime als leidinggevende op de winkelvloer, waarbij ik vooral mijn teams trainde om goed advies te geven.

Sinds ik in 2013 voor mezelf begon als stijlcoach & personal shopper heb ik al honderden vrouwen mogen helpen met de vraag "Wat trek ik aan?" en de transformaties zijn enorm!

#zuiverkiezen is my middle name en dé methode waarmee je alles fixt: een eigen stijl, alles combineren, een kast om van te dromen, lol in het shoppen en vooral: elke dag er als de allerbeste versie van jezelf uit zien!

Zuiver kiezen kun je bovendien op alle vlakken in je leven toepassen en onbewust heb ik dat altijd gedaan: na de middelbare school volgde ik mijn hart en ging in plaats van naar de universiteit, een jaar naar Spanje om vervolgens fulltime te gaan werken. Mijn regel daarbij was dat ik elke dag genoeg uitgedaagd moest worden, elke dag iets zou leren en als dat niet meer zo was, was het tijd (meestal na een jaar of 3) voor een nieuwe werkgever, een nieuw winkelbedrijf. Op die manier heb ik de beste basis gelegd voor mijn bedrijf als stijlcoach én ken ik het zuiver kiezen-principe van binnen en van buiten. Hoe meer je dit in je leven kunt toepassen, hoe meer je op je eigen voorwaardes kunt leven en je dromen kunt waarmaken. I kid you not.

Ik (38) woon met Niels (44) en Lou (6) in hartje Utrecht, we gaan graag biertjes drinken en rammelige herriebandjes kijken. Ik reis graag, heb een aantal keer in het buitenland gewoond en heb mijn hart verloren aan Ocean Beach in San Diego. Ik heb sinds Corona het vroege opstaan helemaal ontdekt en omarmd en start de dag met een meditatie en 2 havercappuccino's.

Nice to meet you!