fbpx

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik baal ervan dat jij niet blij bent met je kleren! Dat je er niet uit ziet zoals je wilt of zoals je in je hoofd hebt. Dat jij elke dag 's ochtends voor je kast staat en denkt "AARRGGHH.. ik heb NIETS om aan te trekken!"

En ik wil niets liever dan jou helpen!

 

 

Hoe het ooit begon

Over YolandeToen ik vijftien werd en ik voor het eerst een bijbaantje mocht, ben ik meteen naar de C&A gerend: ik wilde niets liever dan in een winkel werken. En uiteindelijk heb ik dat jarenlang en bij verschillende 

 

bedrijven gedaan. Eerst parttime, toen ik nog op het VWO zat, maar daarna fulltime.

Je leest het goed, ik heb niet het standaard pad bewandeld. Het maatschappelijk verantwoorde pad van vwo - hbo, maar liever universiteit, want hè. - studentenvereniging - goede baan - bijbehorend sociaal leven - huisje boompje beestje carrière - enz. Nee, ik werd “winkelmeisje”, zoals zo velen mij zagen. Hoe kon dat toch, dat zo’n slimmerik daar werkte? Maar ik deed wat ik het allerliefst deed: mensen helpen. En -omdat ik ook niet stil wilde staan in mijn ontwikkeling, werd ik al gauw leidinggevende- samen met mijn team onze klanten helpen met hun kleding.

Hoe langer ik in de winkel stond, hoe beter ik begreep waarom kleding wel of niet staat. En wat het met je doet. Daarnaast heeft niemand echt enig idee hoeveel er komt kijken bij het runnen van een winkel, maar dat terzijde.

Ik had lang geen idee hoe mijn toekomst er precies uit zou zien, maar ik wist wel dat ik altijd dicht bij mezelf bleef: ik werd elke dag gelukkig van mijn werk. Van mijn team, van mijn winkel en van mijn klanten.

En toen begon het écht!

Na 12 jaar viel alles op zijn plek. Ik raakte uitgekeken op het leidinggeven en ik baalde ervan dat ik alleen nog maar op zaterdag op de winkelvloer stond om klanten te kunnen helpen. Daarbij was ik inmiddels de 30 voorbij, waardoor ik ineens heel andere gesprekken had met diezelfde klanten.

Het viel me op dat heel veel vrouwen echt niet weten wat ze aan moeten trekken, waar ze op moeten letten en waar ze hun spullen moeten kopen. En dat raakte mij! Want ik wist dat wel!

En zo startte ik mijn bedrijf in 2013. Ik ging aan de slag als stijlcoach en personal shopper. Ik ben wat ik wilde worden! Als ik terug kijk, blijkt mijn pad precies te kloppen en ben ik er trots op dat ik altijd dicht bij mezelf gebleven ben. Ik vind het magisch dat ik zoveel vrouwen mag helpen met hun garderobe, dat ze weer zelfverzekerd zijn en durven te kiezen voor wat ze zelf willen dragen - want dat is waar stijl begint!

En verder?

Ik woon dichtbij het centrum van Utrecht met mijn vriend Niels en onze dochter Lou (3) en behalve dat ik natuurlijk dol ben op mijn werk, “de mens” en wat kleding met je doet, houd ik ook enorm van muziek (gitaren graag), koken, koffie, fotografie, reizen (Europese steden en Amerika) en ben ik een enorme tijdschriften-junkie.

 

Klik om te kijken wat ik voor je kan doen!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren