Hoi! Nice to meet you!

 

garderobe advies kledingkast check kledingadvies kleuradvies personal shoppen winkelen adviesIk ben Yolande en ik ben stijlcoach en personal shopper.
Ik help vrouwen die elke dag balend voor de kast staan. “Ik heb een kast vol, maar helemaal niets om aan te trekken!” En dat gevoel komt altijd ergens vandaan!

Ik woon dichtbij het centrum van Utrecht met mijn vriend Niels en onze dochter Lou (2) en behalve dat ik natuurlijk dol ben op mode, houd ik ook enorm van muziek (gitaren graag), koken, fotografie, Europese steden en van mijn allereigenste bedrijf!

Al op mijn 15e ging ik na schooltijd bij C&A werken en nu ik 35 ben, kan ik dus zeggen dat ik 20 jaar in “het vak” zit. Wauw. Bij C&A had ik regelmatig mot met m’n collega’s, omdat ik vrolijk klanten aan het helpen was in de paskamer in plaats van dat ik de hele kiet netjes recht ging hangen en vouwen, datgene waar ik voor aangenomen was. Het heeft er altijd al ingezeten en door mijn jarenlange ervaring (vanaf m’n 20e fulltime in leidinggevende functies voor winkelbedrijven waarbij kennis, service en kwaliteit heel belangrijk gemaakt werden) kan ik niet alleen zien dát iets wel of niet goed staat, maar vooral ook waaróm en kan ik het jou ook goed uitleggen.

Ik doe niet aan make-overs, maar ga op zoek naar de beste versie van jou(w) zelf en wil heel graag dat jouw buitenkant matcht met je persoonlijkheid. Kleding en je uiterlijk zijn namelijk simpelweg de verpakking van wie jij van binnen bent.

Je krijgt inzicht in je eigen stijl, leert alles over combineren en hoe jij jouw figuur het beste uit kan laten komen en ik leer hoe je miskopen voorkomt en weer leuk, gericht en makkelijk shopt. Ik zorg ervoor dat jij juist weer geïnspireerd voor de kast staat, een kast die vol ligt met alleen nog spullen waar je ontzettend blij van wordt en waar jij met heel veel plezier een fantastische outfit uit trekt om vervolgens super zelfverzekerd voor de spiegel te staan met het gevoel de hele wereld aan te kunnen!

 

 

Yolande op video en in de media

Hoe werkt een Stijladvies? – met De Groene Meisjes

“Nu we weten hoe dit hele proces eruit ziet, kunnen we echt alleen maar zeggen: deze investering is iedere euro waard. Los daarvan is Yolande een ontzettend vrolijke, bekwame, leuke styliste, met wie je echt graag op pad gaat.”

 

 

Wil jij leren combineren?

Download nu de short guide van De Kunst van het Combineren en leer hoe jij zelf nieuwe, onderscheidende en eigen outfits combineert!