yo's style academy

inclusief persoonlijke coach call twv 249,-

& online Touch of Matrix sessie twv 249,-

Life changing programma!

stap vandaag in en verander je leven voorgoed

Met je kleding en stijl aan de slag gaan, terwijl je (nog) niet ongeremd jezelf durft te zijn, je bang bent het verkeerd doen en last hebt van niet-goed-genoeg angsten, is een redelijke mission impossible.

In Yo's Style Academy gaan we daarom daar eerst mee aan de slag.

En vervolgens komt de buitenkant: stijl en kleding die 100% bij je past, waanzinnig lekker zit, je schitterend staat en je fantastisch high vibes laat voelen!

brooke-cagle-XzNaQtulJjk-unsplash

dromen

Waar sta je nu en waar wil je heen? Je leert groots en ongeremd te dromen en ontdekt wat je het allerliefste wil in je leven.

moet jij je aanpassen aan je publiek

blokkades

Je laat los wat je in de weg staat je dromen te bereiken; trauma's, belemmerende overtuigingen, alles.
Je leert jezelf opnieuw kennen.

YA-9 kopie

zuiver kiezen®

Je leert de allerbeste keuzes maken, vanuit intuïtie, voor het ontwikkelen van je authentieke stijl, maar ook hoe je je mooiste leven creëert.

tu-tu-QZGQO3NvsLo-unsplash

duurzaam

Je verduurzaamt doordat je kwalitatief de beste keuzes maakt. Plus, je kunt de rest van je leven terugvallen op wat je in de YSA leert!

Ben je er klaar voor je leven te transformeren?
Eindelijk helemaal je fantastische zelf te worden en durven zijn?

Liever in 12 x betalen?
Dat kan ook! Klik HIER.

"Style is an inside job"

- Yolande Avé

zelfliefde

Yo's Style Academy - De Basis

Tools die je de rest van je leven kunt toepassen

De eerste 2 modules zijn het pittigst én deze leveren je het meeste op. Ze dagen je uit life changing shifts te maken! En loop je later in je leven een keer vast? Dan kun je deze tools opnieuw toepassen! Verder natuurlijk alles over de zuiver kiezen® methode wat je meteen toepast in je kledingkast en vervolgens in je leven.

Persoonlijke coach call

€ 249

Want je hoeft het niet alleen te doen.

Echt niet. Kijk, het volgen van de YSA is een les op zich. Een les in jezelf belangrijk maken en jezelf groei gunnen. Dus je volgt de modules voor jezelf. Je maakt de opdrachten voor jezelf. Niet voor mij! Maar! Ik wil je wél helpen! Daarom deze coach call, voor alle vragen die je nog hebt, of voor dat duwtje om die ene belangrijke, maar spannende stap te zetten om te doen wat jij wilt en te zijn wie jij bent. Nu al zin in!

Na of tijdens de YSA plannen wij een coach call van 1,5 uur waarin ik je zoveel mogelijk persoonlijk advies & coaching geef waar je meteen mee verder kan. Inclusief uitgebreide intake zoals ik met al mijn klanten doe PLUS een complete moodboard analyse!

1-35
zelfacceptatie

5 extra gast masterclasses

€ 495

Experts vullen de modules perfect aan

Ik heb 5 fantastische experts verzameld om op sommige onderdelen van de YSA volledig in te zoomen om je nog meer te leren en inspireren.

Kim Munnecom shift je money mindset, Pam van den Berg leert hoe je zelf de baas bent over hoe je je voelt, Nanneke van Drunen leert je therapeutisch schrijven, Kiki Bakker verlaagt de druk die je ervaart en Lieke Michiels Kessenich helpt je je grenzen te bewaken.

Vet waardevol en je krijgt het van me cadeau!

Persoonlijke online touch of matrix sessie

€ 199

Shiften op onbewust niveau

Touch of Matrix is een supervette tool waarmee je razendsnel transformaties kunt realiseren op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en op onbewuste niveau's.

Oftewel: bye bye blokkades, patronen en gedrag waar je nu echt vanaf wilt. En dat zonder uitgebreid het verleden in te gaan, te graven, analyseren en herbeleven.

In deze sessie zoomen we in op jouw persoonlijke thema's en gaan we die shiften in je onbewuste systeem.

soulsana-V5DBwOOv0bo-unsplash
touch of matrix

ONLINE TOUCH OF MATRIX GROEPSSESSIE

€ 295

Eind mei 2023 heb ik live een groepssessie Touch of Matrix gegeven.

Thema's waar we op gewerkt hebben zijn o.a. zelfliefde, acceptatie, verbinding, veiligheid, goed-genoeg-zijn, perfectionisme loslaten en innerlijke vrijheid ervaren.

Het mooie van een groepssessie is dat je met elkaar een krachtiger veld creëert, waardoor de sessie exponentieel krachtiger is en je nog meer kunt shiften. Deze sessie kun je zo vaak terugluisteren als je wilt en behoud altijd de groepskracht.

Testimonials

"De YSA gaat voor mij over het vinden van jezelf, over je zelfvertrouwen en daardoor een prachtig totaalpakket van een zelfverzekerde vrouw zijn op alle vlakken, inclusief hoe je eruit ziet en wat je uitstraalt"

linda

Linda van der Meer

"Ik ben heel excited! Zit middenin module 1 en wat is het fijn om alles op papier te zetten! Alle doelen en wensen owrden opeens echt... Dit is de schop onder m'n kont die ik nodig had!"

ina

Ina van der Veen

dit is echt een mega cadeau for life.

PRICELESS.

de investering in jezelf is:

997,-

of 12 x 88,33

ruim 50 vrouwen gingen je voor in Yo's Style academy!

1

Wat nou op de achtergrond blijven?

“De video’s in de modules geven me een enorme boost qua energie en na elk nieuw en waardevol inzicht sta ik te stuiteren!
Ik ben ook zo onder de indruk van Yo, over hoe kwetsbaar zij zich opstelt en haar verhaal en ervaringen deelt, om ons verder te helpen.

Mijn moodboard maakt me duidelijk dat ik wél wil opvallen in plaats van niet in het middelpunt te staan! Het ging er helemaal niet om dat ik niet wilde opvallen, maar om mijn toekomst-beeld en mindset.

Wat nou op de achtergrond blijven, ik ben goed en dat ga ik laten zien ook! Dank, dank, dank dit had ik nooit alleen bereikt!

 

Anke Folkerts

2

Echt jezelf worden, op alle vlakken, is de echte secret power van yo's academy!

“Ik vond het een toptijd met een goede opbouw van binnen naar buiten en naar binnenstebuiten en ik zou willen dat het nog niet voorbij was, want ik keek echt uit naar de nieuwe modules!

Echt jezelf worden op alle vlakken, is de secret power van de YSA. Je niet laten tegenhouden, vooral niet door jezelf.

Ik voel me leuker en sterker en ik denk niet meer na of ik iets durf, maar ik doe het gewoon!"

Minke Maat

FAQ

Is Yo's Style Academy wat voor mij?

Goeie vraag!
De YSA is perfect geschikt voor jou als je merkt dat jij je door allerlei gedachtes, supergoede redenen en andersoortige smoesjes laat tegen houden jezelf te zijn, te durven en jezelf het beste gunnen.

Met andere woorden:
Leuk hoor, zo'n moodboard. Maar wat als je merkt dat belemmerende overtuigingen, stemmetjes in je hoofd en onzekerheden jou ervan weerhouden om te geloven dat het voor jou ook écht mogelijk is om je kledingkast in dat moodboard te veranderen?
Dat het voor jou weggelegd is oprecht zuiver te kiezen, te kopen, combineren en dragen wat je wilt?

Te zijn wie je bent?
Kleding te dragen die én megalekker zit en waarin jij er waanzinnig uitziet én waarin jij je helemaal high vibes voelt?

 

Heel eerlijk: als je dit niet gelooft, dan is de YSA echt PERFECT voor jou.

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je een mail met een link naar mijn online leeromgeving en je persoonlijke inloggegevens. Na inloggen klik je op Yo's Style Academy en kun je aan de slag met module 0 (intro) en module 1. Elke week of 2 weken daarna opent vanzelf een nieuwe module en kun je verder. Op die manier bouw je tijd in om te integreren, zodat je het niet alleen met je HOOFD weet, maar het ook gaat ervaren en écht leren!

Wat als ik vragen heb of hulp nodig heb?

Hele goede vraag!
Allereerst vind je per module 3 Q&A video's. In het verleden heb ik de YSA namelijk ook in groepen gedraaid en beantwoordde ik alle vragen "klassikaal". Dus als je een vraag hebt of vastloopt, of een opdracht niet helemaal begrijpt, check dan zeker even deze video's, want iemand anders heeft deze vraag ook vast al gesteld.

Daarnaast krijg je natuurlijk ook de Coach Call én de persoonlijke Touch of Matrix sessie cadeau!
Deze kun je tijdens of na de modules inzetten en hierin neem ik de tijd om je goed te helpen en coachen.
Deze coach call bereiden we dan ook voor met een intake, zodat we hier het maximale uithalen.

Mocht je overigens een technische vraag hebben, dan mag die altijd naar support@yolandeave.nl

Leer ik ook waar ik met mijn figuur op moet letten?

Het lijkt dat je houvast zoekt wat betreft “regels” voor je lijf, maar dat is nou precies NIET hoe ik werk 🙂 

Hoe ik wel werk en wat ik je aanleer in Master je Stijl, is dat de basis zuiver kiezen is: ik leer je hoe je precies de juiste kleding voor JOU kiest. Niet voor je billen, voor JOU! Want je bent niet je figuur of je gewicht en wat je daarin onzeker maakt, jij bent veel meer dan dat! 

En the beauty is: als je kleding kiest die volgens “de regels” bij je figuur past, dan kies je met je hoofd, volgens hoe het hoort, volgens hoe anderen dat bepalen (maar serieus, wie bepalen die regels?) en dan voel je nooit ECHT die klik met je kleding. En blijf je onzeker.
Terwijl, als je het omdraait, en je kiest de kleding met je hart (en natuurlijk help ik je helemaal op weg om de juiste winkels te vinden en hoe je dan shopt enzo), en je hebt die kleding aan, dan KLOPT het gewoon, omdat je buitenkant met je binnenkant matcht. En dan valt die onzekerheid weg, promised!

Hoe lang duurt het?

Het zijn 5 modules verspreid over 7 weken en als je 1,5 uur per week blokt, red je dat makkelijk.
En je hebt levenslang toegang, dus je kunt er ook langer over doen!

Dat betekent trouwens ook dat als je opnieuw tegen een bepaald thema aanloopt, je opnieuw de modules erbij kan pakken om ze te shiften.

Wat als het niet werkt?

Niet goed? Geld terug!

En je hebt er maar liefst 365 dagen de tijd voor.

Eén voorwaarde: show up en do the work.
Want niets werkt, als je er niets mee doet.

Ik twijfel nog...

Eerlijk? Ik denk het eigenlijk niet.

Ik denk wel dat jouw brein allerlei goede redenen bedenkt om het nu niet te doen. Zoals tijd, geld, timing, andere programma’s die je óók nog wilde/moet volgen…

Luister: Lieve schat, aankleden doe je elke dag. Dingen die je elke dag doet, die mogen geen energielek, strijd, struggle, aanwakkering van onzekerheid zijn!

En dat hoeft ook echt helemaal niet! En dat weet jij ook wel. Dus voel, luister naar je intuïtie. Wat wil je het allerliefste? Doe dat.

Moet ik Master je Stijl of Yo's Style Academy kiezen?

Goeie vraag!
In het kort: Master je Stijl is lekker praktisch; je gaat gericht met je kleding en stijl aan de slag.

In de YSA gaan we dieper: we nemen ook de binnenkant mee. Dat is namelijk waar het mis gaat, qua onzekerheid, blokkades en belemmerende overtuigingen. De YSA zou dus ook een hele goede verdieping/vervolgstap kunnen zijn en MjS een goede instap. Zeg maar het pierebadje voordat je het diepe ingaat : )

In het lang: ik ga hierover graag met je in gesprek om af te tasten wat voor jou het beste is. Stuur me een bericht op info@yolandeave.nl

Good to know: als je na Master je Stijl ook nog de YSA wilt doen, krijg je korting! 

Staat je vraag er niet bij?

Happy to help! Mail je vraag naar support@yolandeave.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!