OPHEFFINGSUITVERKOOP! AL MIJN TRAININGEN - 50% !!!

opheffingsuitverkoop loopt tot eind van het jaar! daarna gaat de webshop uit de lucht!

yo's style academy

Life changing programma!

stap vandaag in en verander je leven voorgoed

Met je kleding en stijl aan de slag gaan, terwijl je (nog) niet ongeremd jezelf durft te zijn, je bang bent het verkeerd doen en last hebt van niet-goed-genoeg angsten, is een redelijke mission impossible.

In Yo's Style Academy gaan we daarom daar eerst mee aan de slag.

En vervolgens komt de buitenkant: stijl en kleding die 100% bij je past, waanzinnig lekker zit, je schitterend staat en je fantastisch high vibes laat voelen!

brooke-cagle-XzNaQtulJjk-unsplash

dromen

Waar sta je nu en waar wil je heen? Je leert groots en ongeremd te dromen en ontdekt wat je het allerliefste wil in je leven.

moet jij je aanpassen aan je publiek

blokkades

Je laat los wat je in de weg staat je dromen te bereiken; trauma's, belemmerende overtuigingen, alles.
Je leert jezelf opnieuw kennen.

YA-9 kopie

zuiver kiezen®

Je leert de allerbeste keuzes maken, vanuit intuïtie, voor het ontwikkelen van je authentieke stijl, maar ook hoe je je mooiste leven creëert.

tu-tu-QZGQO3NvsLo-unsplash

duurzaam

Je verduurzaamt doordat je kwalitatief de beste keuzes maakt. Plus, je kunt de rest van je leven terugvallen op wat je in de YSA leert!

Ben je er klaar voor je leven te transformeren?
Eindelijk helemaal je fantastische zelf te worden en durven zijn?

"Style is an inside job"

- Yolande Avé

zelfliefde

Yo's Style Academy - De Basis

Tools die je de rest van je leven kunt toepassen

De eerste 2 modules zijn het pittigst én deze leveren je het meeste op. Ze dagen je uit life changing shifts te maken! En loop je later in je leven een keer vast? Dan kun je deze tools opnieuw toepassen! Verder natuurlijk alles over de zuiver kiezen® methode wat je meteen toepast in je kledingkast en vervolgens in je leven.

Online touch of matrix sessies

Shiften op onbewust niveau

Touch of Matrix is een supervette tool waarmee je razendsnel transformaties kunt realiseren op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en op onbewuste niveau's.

Oftewel: bye bye blokkades, patronen en gedrag waar je nu echt vanaf wilt. En dat zonder uitgebreid het verleden in te gaan, te graven, analyseren en herbeleven.

In deze sessies zoomen we in op je kledingstruggles, je hang naar perfectionisme en (onbewuste) belemmerende overtuigingen - om ze vervolgens te shiften in je onbewuste systeem.

soulsana-V5DBwOOv0bo-unsplash
zelfacceptatie

5 extra gast masterclasses

Experts vullen de modules perfect aan

Ik heb 5 fantastische experts verzameld om op sommige onderdelen van de YSA volledig in te zoomen om je nog meer te leren en inspireren.

Kim Munnecom shift je money mindset, Pam van den Berg leert hoe je zelf de baas bent over hoe je je voelt, Nanneke van Drunen leert je therapeutisch schrijven, Kiki Bakker verlaagt de druk die je ervaart en Lieke Michiels Kessenich helpt je je grenzen te bewaken.

Vet waardevol en je krijgt het van me cadeau!

Testimonials

"De YSA gaat voor mij over het vinden van jezelf, over je zelfvertrouwen en daardoor een prachtig totaalpakket van een zelfverzekerde vrouw zijn op alle vlakken, inclusief hoe je eruit ziet en wat je uitstraalt"

linda

Linda van der Meer

"Ik ben heel excited! Zit middenin module 1 en wat is het fijn om alles op papier te zetten! Alle doelen en wensen owrden opeens echt... Dit is de schop onder m'n kont die ik nodig had!"

ina

Ina van der Veen

dit is echt een mega cadeau for life.

PRICELESS.

de investering in jezelf is:

797,-

OPHEFFINGSUITVERKOOP! AL MIJN TRAININGEN - 50% !!!

opheffingsuitverkoop loopt tot eind van het jaar! daarna gaat de webshop uit de lucht!

ruim 50 vrouwen gingen je voor in Yo's Style academy!

1

Wat nou op de achtergrond blijven?

“De video’s in de modules geven me een enorme boost qua energie en na elk nieuw en waardevol inzicht sta ik te stuiteren!
Ik ben ook zo onder de indruk van Yo, over hoe kwetsbaar zij zich opstelt en haar verhaal en ervaringen deelt, om ons verder te helpen.

Mijn moodboard maakt me duidelijk dat ik wél wil opvallen in plaats van niet in het middelpunt te staan! Het ging er helemaal niet om dat ik niet wilde opvallen, maar om mijn toekomst-beeld en mindset.

Wat nou op de achtergrond blijven, ik ben goed en dat ga ik laten zien ook! Dank, dank, dank dit had ik nooit alleen bereikt!

 

Anke Folkerts

2

Echt jezelf worden, op alle vlakken, is de echte secret power van yo's academy!

“Ik vond het een toptijd met een goede opbouw van binnen naar buiten en naar binnenstebuiten en ik zou willen dat het nog niet voorbij was, want ik keek echt uit naar de nieuwe modules!

Echt jezelf worden op alle vlakken, is de secret power van de YSA. Je niet laten tegenhouden, vooral niet door jezelf.

Ik voel me leuker en sterker en ik denk niet meer na of ik iets durf, maar ik doe het gewoon!"

Minke Maat

FAQ

Goeie vraag!
De YSA is perfect geschikt voor jou als je merkt dat jij je door allerlei gedachtes, supergoede redenen en andersoortige smoesjes laat tegen houden jezelf te zijn, te durven en jezelf het beste gunnen.

Met andere woorden:
Leuk hoor, zo'n moodboard. Maar wat als je merkt dat belemmerende overtuigingen, stemmetjes in je hoofd en onzekerheden jou ervan weerhouden om te geloven dat het voor jou ook écht mogelijk is om je kledingkast in dat moodboard te veranderen?
Dat het voor jou weggelegd is oprecht zuiver te kiezen, te kopen, combineren en dragen wat je wilt?

Te zijn wie je bent?
Kleding te dragen die én megalekker zit en waarin jij er waanzinnig uitziet én waarin jij je helemaal high vibes voelt?

 

Heel eerlijk: als je dit niet gelooft, dan is de YSA echt PERFECT voor jou.