fbpx

[vc_row][vc_column][vc_separator color="custom" border_width="4" accent_color="#017783"][vc_column_text]

 

Mijn V.I.P.-groep zit inmiddels hartstikke vol.
Maar ik bespreek graag met je hoe ik je nu op een andere manier kan helpen!
Stuur je me een berichtje?

 

 [/vc_column_text][vc_separator color="custom" border_width="4" accent_color="#017783"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="8084" img_size="large"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_custom_heading text="Dit is het aller- allergrootste cadeau dat jij jezelf kunt geven!" font_container="tag:h2|font_size:30|text_align:left|color:%23017783" use_theme_fonts="yes"][vc_separator color="custom" border_width="4" accent_color="rgba(255,255,255,0.01)"][vc_column_text]

Als ik jouw Personal Wardrobe Manager ben,

heb je werkelijk waar NOOIT meer kledingstress,

voel jij je nooit meer gestrest en onzeker

want ik neem je ALLES uit handen en zorg SUPERGOED

voor je!!

 

[/vc_column_text][vc_column_text]Nadat ik  zo'n 150 vrouwen persoonlijk geholpen met Kledingkast-Checks en Personal Shopping kwam ik erachter dat er een klein groepje vrouwen is voor wie één of twee dagen 1-op-1 echt te beperkt was. En dat waren altijd mijn aller-, allerleukste klanten. 

Na zo'n dag voelde ik "Shit, er is nog zoveel meer waar we mee aan de slag moeten, het is nog niet klaar!" en dan ging het altijd over 2 dingen:

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

1) Heel praktisch

Het blijft een te grote berg waar je tegen op kijkt: "Nu heb ik al die nieuwe kleren en combi's, maar hoe pak ik dat nou concreet morgen aan? En volgende week?"

Vaak blijf je toch in dezelfde setjes hangen. Welke schoenen gaan erbij? Wat doe ik nou aan naar een feestje of belangrijke bespreking? Hoe doe ik dat over een half jaar, als ik weer nieuwe spullen nodig heb. Je weet het gewoon echt niet.

En je ziet het mij doen en rationeel begrijp je hoe je het aan kunt pakken, maar zelf doen? No way. Het lukt gewoon niet en dat werkt verlammend.

Bovendien moet je veel te vaak extra nadenken over je kleding, omdat je presentaties geeft, veel reist of in de publiciteit komt. En elke keer moet je weer dat wiel opnieuw uitvinden: "Wat trek ik nóu weer aan?!"


Het liefste zou je willen dat ik elke ochtend bij je kast klaar stond en de perfecte outfit voor je eruit haalde. Elke dag.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

2) Heel diep

Gun jij het jezelf om elke dag de mooiste, tofste, coolste kleren te dragen?
Durf jij jezelf te laten zien?
Durf jij die ruimte voor jezelf in te nemen?
Gun jij het jezelf die aandacht en tijd en energie te besteden aan je uiterlijk?
Vind jij dat je het waard bent? Als je heel eerlijk bent? 

 

En je kunt dat snel herleiden of dat zo is: blok jij tijd om te shoppen, of doe jij het snel-snel tussen de bedrijven door wanneer er zich toevallig een mogelijkheid voordoet?

Sta jij wel eens stil om over jezelf na te denken en te voelen; wie ben je en wat zou JIJ het liefste willen? Wat heb je nodig om je gelukkig, om je happy te voelen?

Hoeveel tijd besteed jij aan je outfit? Hoeveel aandacht besteed jij aan je haar? Je make-up? Je huid? 

Zorg jij minimaal net zo goed, of liever gezegd: nog beter voor jezelf dan dat je voor je gezin zorgt? Eerlijk?

Ik denk het niet. En het geeft niet, zo ging het gewoon. Tot nu toe. Maar dat moet écht anders. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=".vc_custom_1525965091882{background-color: #bbeae7 !important;}"][vc_column][vc_separator color="custom" border_width="4" accent_color="#017783"][vc_column_text]

Als jouw Personal Wardrobe Manager neem ik je alles uit handen! 

Als ik jouw Wardrobe Manager ben, dan begint dat uiteraard met een goede kop koffie en een intake. Om elkaar te leren kennen. Zodat ik je leer kennen en jij erachter komt welk verschil ik voor je kan maken. Ook kijk ik alvast in je kast voor een eerste aanzet! 

Pas daarna gaan we kijken hoe ik jou het beste op lange termijn kan helpen. Of we een match made in heaven zijn. Hoe vaak ik bij je thuis kom en je kledingkast aanpak, hoe vaak we samen gaan shoppen, of dat ik zelf voor jou shop en het bij je thuis kom showen.

Ik kan ook je tas komen inpakken als je naar een congres moet en een dressbook maken, waarin alle mogelijke, honderden (duizenden?!)  combinaties staan, zodat je voor elke gelegenheid binnen no time er prachtig uitziet. Of je nou op een podium staat en 1000 man toespreekt, regelmatig bij nieuwe klanten aan tafel zit, chill achter je kids aan wilt rennen of naar een feest gaat. [/vc_column_text][vc_separator color="custom" border_width="4" accent_color="#017783"][/vc_column][/vc_row][vc_row css=".vc_custom_1525965823070{background-color: #017783 !important;}"][vc_column][vc_column_text]

Kortom: alles is bespreekbaar en ik wil jou zo goed mogelijk helpen.

Ik gun het je zo dat je elke dag straalt!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]En daarbij gaan we trouwens niet voor half werk, dus bij een garderobe die op orde is, hoort ook een hoofd dat op orde is. Oftewel, de beste kapper van Utrecht gaat zorgen voor fantastisch haar, huid én make-up, inclusief goodie-bag en alles![/vc_column_text][vc_column_text]

Ik kan niet wachten die kop koffie met je te drinken en met je aan de slag te gaan! Het wordt tijd dat iedereen ziet wat voor geweldige, prachtige vrouw jij bent!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Oh yes! Dat wil ik ook!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]