fbpx

YO'S STYLE ACADEMY

-deuren gaan weer open in februari-

Ontdek hoe mijn klanten er elke dag PRECIES zo uitzien zoals ze willen, omdat ze eerst de diepere laag gefixt hebben: afrekenen met belemmerende overtuigingen
& loskomen van wat een ander er misschien van vindt...

…zodat ook jij weer helemaal jezelf durft te zijn, dolgelukkig voor je kast en zelfverzekerd voor je spiegel staat!

Wat de vrouwen in de Academy zeggen:

Ina:
" Ik ben héél excited! Zit middenin module 1 en wat is het fijn om alles op papier te zette! Alle doelen en wensen worden opeens echt! Dit is de schop onder m'n kont die ik nodig had!"

Minke:

"Ik moet denken aan "Real queens fix each others crowns" en zo voelt het hier in Yo's Style Academy! Dank voor alle verhalen en inspiratie!" 

Anke:

"I love it"

Frederieke:

"Mijn inzicht deze week is dat ik, dankzij Yo, mezelf mag vergeven voor wat er 17 jaar geleden is gebeurd. Flush it die gedachten die er sindsdien zitten!"

YO'S STYLE ACADEMY

De afgelopen 7 jaar heb ik 600+ vrouwen geholpen met hun stijl en kleding en daardoor heb ik ze compleet zien opbloeien, zelfverzekerd zien worden, over wie ze zijn en over hoe ze eruitzien. En tegelijkertijd zie ik nog veel te veel vrouwen dagelijks in strijd met hun kast. Met hun figuur. Met hun onzekerheid. Hun spiegelbeeld. En dat is zo’n waste of time!

 

Niet nodig én makkelijk te fixen.
In november 2020 lanceerde ik voor het eerst mijn gloedjenieuwe programma:
Yo's Style Academy (YSA).

 

Hierin combineer ik alles wat je moet weten over stijl en kleding met de diepere laag. Want hé, ik kan je wel alles laten ontdekken over wat het beste bij je past, hoe je al die 100 verschillende dingen het beste combineert, hoe je miskopen voorkomt en wat voor jou de allertofste winkels zijn; als jij die diepere laag niet fixt, gaat het never nooit werken. Want dan blijf je bezig met wat een ander van je denkt. Dan blijf je onzeker. Dan durf je nog steeds niet je prachtige, perfecte zelf te zijn.

 

In februari 2021 start de tweede ronde en je kunt jezelf NU op de wachtlijst zetten om er bij te zijn!