ZELFACCEPTATIE – CHAKRA’S – ZELFHELEND VERMOGEN – ENERGETISCHE GENEESKUNDE – JOY in LIFE - interview met Kirstie Neggers van School of Light

…. Om maar even wat flinke thema’s op te lepelen waar ik het met Kirstie Neggers over had in deze aflevering!

Kirstie voelde zich als kind al anders, maar het concept “hooggevoelig” was nog niet uitgevonden.

Ze vertelt me hoe ze van erbij willen horen, je niet op je plek voelen en zichzelf onderdrukken, steeds meer uiting kon geven aan wie ze werkelijk was. 

Van op een behandeltafel liggen met een uur lang mooie muziek en “alleen maar voelen” naar een vette business waarbij ze mensen leert intuitief leiderschap te nemen en zo te gaan van overleven naar leven.

 Het gesprek is nogal wat meer spiri wiri dan ik gewend ben, maar ik vind dit rete interessant en tegelijkertijd snap ik (met mijn aardse brein hahahaha) het ook niet altijd. 

Gelukkig kan Kirstie heel lekker in Jip & Janneke taal uitleggen wat chakra’s zijn, hoe je ermee kan werken, wat dat je oplevert en hoe je daarmee ook weer je zelfhelend vermogen kunt activeren.

 Ook hebben we het over je grootste angsten, zelfsabotage en de zin van het bestaan.

Hatsaaa, ik zei al: flinke thema’s!! 

Ik merkte dat ik aan het einde van het gesprek even stil werd om alles te processen, dus deze ga ik zelf ook nog vaker luisteren om alle golden nuggets eruit te halen.

Heel benieuwd wat jij eruit haalt!

Liefs, Yo

Meer Kirstie vind je trouwens hier: www.nickenkirstie.nl en hier: www.instagram.com/nickenkirstie_spiritueelleraar

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning? 
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot

Laat een reactie achter