Zwanger! En IEDEREEN mag het weten! Wat trek je aan?

Negen maanden zwanger, is negen maanden steeds ietsjes dikker worden tot je uiteindelijk die enorme buik hebt.

Kleding is voor veel vrouwen een lastig verhaal. Gelukkig zijn deze weken van je zwangerschap de weken vol energie en mag je je buik laten zien! Voor Fitte Vrouwen schreef ik een gastblog over kleding tijdens je zwangerschap. 

Deel 2: Week 14 t/m 27. Een mooi bolletje en iedereen mag het weten!

Daar komt langzaam een buikje naar voren piepen en kom je weer meer in zwangere verhouding! En wat gebeurt er voor de spiegel? Die losse tops staan ineens een beetje lomp! Bovendien ben je nu echt toe aan een zwangerschapsbroek en daar kan je je blouses en T-shirts niet meer in stoppen.

Taille
Het antwoord: strakke tops of een tailleriem (over je jurk)!
Want je hebt heus nog wel een taille en die heb je nú nodig om er extra mooi slank zwanger uit te zien. En je buik komt zo het mooiste uit. Want dat is je pronkstuk nu!
Extraatje: draag driekwartmouwen of sla je mouwen om, zo leg je nog eens extra accent op je taille!

Go Crazy!

Voor het eerst (of tweedst, of derdst) zie je je reflectie en denk je “Hey! Wat leuk! Ik ben nu echt echt zwanger!” –ik vond mijn spiegelbeeld in ieder geval elke keer een leuke verrassing.
Misschien voel je je ook wel veel vrouwelijker door je nieuwe vormen. Je hebt weer meer energie, ziet er prachtig uit en krijgt veel complimenten.

Uitbuiten dus!

Strakke tops, fijne broeken en go crazy met acceessoires, want die zorgen voor een beetje spanning in je outfit. Alleen een T-shirt of trui en een broek kunnen na een tijdje namelijk behoorlijk gaan vervelen. Maar ja, da’s dan het enige. Je ziet er namelijk prachtig uit, momma!

Volgende week tips voor het laatste trimester: Je bent en voelt je huge.. Wat nu?
Nu al meer inspiratie nodig? Kijk dan hier! 

Laat een reactie achter